De Tovershow

Onze topper: 1 uur pure betovering! Een van Vlaanderens meest geboekte familieshows. Alle ingrediënten van Tovershows zitten in deze show.

Prachtige kostuums, zeer veel humor, dieren en meeslepende muziek. Deze show brachten we al voor 6 kinderen in een huiskamer tot de Balloonmeeting in Deinze voor +3500 personen. Deze show werkt gewoon voor ieder publiek, jong en oud.

We nemen je graag mee in ons verhaal van misverstanden en betovering… Iedere show verzekeren we je van lachsalvo’s en aangrijpende, wondermooie momenten waarin menig ouder of grootouder een traantje wegpinkt. Of het uitproest van het lachen. Laat je betoveren.

Garanties:
Betovering
Prachtige muziek en dans
Emotionele momenten
1 uur in een betoverende wereld waarin je even alles vergeet

We zetten de tent gewoon op zijn kop. Altijd! Show na show, dag na dag, 100% energie!

Doelgroep: familie